Uw thuis of uw werkruimte
Een huis bouwen of verbouwen. Een eigen zaak inkleden. Een kantoor opfrissen. Bij Wood You kunt u terecht voor de inrichting van elk interieur. Van huiselijk tot zakelijk. Van landelijk tot minimalistisch. En steeds van de hoogste kwaliteit.

Van ontwerp tot afwerking
Met de grootste zorg en toewijding brengen we uw plannen tot uitwerking. Zowel de totaalinrichting, met vloeren, wanden en gyproc, als specifieke meubelbouw. Heeft u nog geen plannen? Dan brengen we u graag in contact met een van onze aanbevolen interieurarchitecten.

De kracht van onze meubellakkerij
Met zijn eigen meubellakkerij maakt Wood You opnieuw een grote sprong voorwaarts. Met die nieuwe infrastructuur willen wij onze diensten uitbreiden en ook lakken voor andere interieurbouwers en schrijnwerkers.  “Met de uitbouw van de lakkerij komt meer dan een droom uit voor Wood you. Wij hebben nu alles in eigen huis om interieurprojecten van begin tot einde te realiseren.”

Met de beste materialen
Dankzij jarenlange ervaring zijn we uiterst gespecialiseerd in houtbewerking. Dit vakmanschap combineren we graag met nieuwe producten en technieken. Zoals Corian, een veelzijdig en erg duurzaam oppervlaktemateriaal, met onuitputtelijke ontwerpmogelijkheden. En ook Xinnix deuren. Deze hoogwaardige en tijdloze deuren verzekeren een strak uiterlijk, met hun onzichtbare scharnieren en magneetslot. Innovatieve en functionele systemen, ideaal voor uw nieuwe interieur.

Benieuwd naar onze projecten? Neem dan hier een kijkje.

  • -